Gespecialiseerde en esthetische voetverzorging

Voetverzorging op maat van uw wensen.

Heeft u een gespecialiseerde voetbehandeling nodig of wilt u uw voeten gewoon eens goed laten verzorgen? Bij Ann Schoenmakers kunt u terecht voor verschillende soorten pedicure in Tongeren. Een warm onthaal en een persoonlijke aanpak krijgt u er sowieso bij!

Gespecialiseerde voetverzorging voor iedereen

Uw voeten krijgen veel te verduren. Na verloop van tijd kunnen allerhande kwaaltjes uw dagelijks leven flink verstoren. Pedicure Ann is, naast in het plaatsen van kunstnagels, ook gespecialiseerd in het uitvoeren van gespecialiseerde voetverzorging. Daarmee maakt u meteen komaf met de ongemakken die uw dagelijks leven kunnen belemmeren. Ann behandelt de volgende vervelende voetkwaaltjes met de handen van een expert:

  • Kalknagels
  • Eksterogen
  • Likdoorns
  • Eelt
  • Ingegroeide nagels
  • … 

Iedere behandeling wordt met de grootste voorzichtigheid en hygiëne uitgevoerd. Bent u diabetespatiënt of neemt u bloedverdunners? Meld dit op voorhand en dan neemt Ann de nodige voorzorgen om u een optimale voetzorg te garanderen. 

Esthetische pedicure voor pareltjes van voeten

Gaat u voor fluweelzachte voeten met gelakte teennagels in een kleur die perfect past bij uw sandalen? Dan bent u zeker en vast aan het juiste adres in onze praktijk in Tongeren. Met behulp van kwalitatieve verzorgingsproducten en met veel toewijding geeft Ann uw voeten de verzorging die ze verdienen. Mag het nog wat meer zijn? Ook voor een deugddoende voetreflexmassage kunt u hier terecht. 

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over de schoonheidsbehandelingen zoals pedicure en manicure of wilt u graag een afspraak maken? Voor een gespecialiseerde voetverzorging bent u welkom in onze praktijk in Tongeren.