Manicure en professionele nagelverzorging

Laat uw handen in de watten leggen

Uw handen zijn dag in, dag uit onmisbare instrumenten . Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen en kom langs bij Pedicure Ann voor een complete manicure in Tongeren. 

Zachte handverzorging

Verwen uw handen met een reinigende peeling om ze extra zacht en glad te maken. Daarna zorgt Ann voor een hydraterende afwerking om de vochtbalans op peil te houden en een deugddoende handmassage. Mag het nog wat meer zijn? Indien gewenst, worden uw nagels gelakt in een frisse tint of een intense kleur. 

Stralende nagels

Voor de afwerking van uw hand- en nagelverzorging werkt Ann met topmerken zoals de producten van Urban Nails en Abstract. Deze nagelkleuringen worden op dezelfde manier als gewone nagellak aangebracht, maar worden uitgehard onder een UV-lamp. Het resultaat blijft wel tot drie weken mooi! In Ann's nagelstudio in Tongeren wordt bovendien een brede waaier aan prachtige kleuren in diverse schakeringen aangeboden. Wist u trouwens dat ook uw teennagels hier gelakt kunnen worden met die techniek? Ontdek zeker ook de dienstverlening voor pedicure

Graag een afspraak maken voor manicure of wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Pedicure Ann uit Tongeren.