Wenkbrauwen epileren volgens de regels van de kunst

Ga voor een expressieve look

Al altijd gedroomd van een onweerstaanbare blik? Laat uw wenkbrauwen epileren in Ann's salon in Tongeren of ga voor een gezichtsverzorging om uw gelaat net dat tikkeltje méér te geven. 

Wenkbrauwen in vorm met epilatie

Verzorgde wenkbrauwen geven meteen een verzorgde indruk en een elegante uitstraling aan uw gelaat. Als ervaren schoonheidsspecialiste beheerst Ann de kneepjes van het vak om uw wenkbrauwen tot in de puntjes te epileren, in een vorm die past bij uw gezicht.

Verven van wenkbrauwen en wimpers

Zijn uw wenkbrauwen stilaan grijs aan het worden? Dan kan een wenkbrauwtint, die aansluit bij uw natuurlijke haarkleur, u al snel een paar jaartjes jonger maken. Indien u uw wenkbrauwen wilt laten bijkleuren met een langdurig effect, biedt verven een oplossing. Graag volle en donkere wimpers zonder elke morgen mascara te moeten aanbrengen? Laat uw wimpers professioneel verven en geniet van het langdurig resultaat! 

Bel of vul even het contactformulier in om een afspraak te maken voor het epileren van uw wenkbrauwen. Graag meer informatie? Ann geeft u met veel plezier extra uitleg over de aangeboden behandelingen, manicure en pedicure.